1. (15 ianuarie) Tehnica degustarii & Soiurile nobile;

2. (22 ianuarie) Producerea vinului - Viticultura si vinificatie;

3. (29 ianuarie) Regiunile, soiurile autohtone si vinuri de exceptie din Romania;

4. (5 februarie) Regiunile si vinurile din Franta;

5. (12 februarie) Regiunile si vinurile din Italia;

6. (19 februarie) Regiunile si vinurile din Spania;

7. (26 februarie) Vinurile din America de Sud;

8. (5 martie) Vinurile din Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud.

* Pe durata cursului vor mai fi abordate si alte subiecte de interes, precum:        

- Defectele comune ale vinurilor;
- Asocierea vinurilor cu preparatele culinare;
- Pastrarea si servirea vinului.

* La fiecare intalnire vor fi degustate 5 vinuri reprezentative pentru tema tratata. Vinurile oferite spre degustare fac parte din categoria premium si provin de la cei mai apreciati producatori din fiecare regiune studiata. 

* Optional, pot fi organizate vizite la crame in Podgoriile Dealu Mare si Dragasani (costul nu este inclus in taxa).

* Participantii la curs primesc diplome, cadouri surpriza si materiale cu toate informatiile prezentate la curs.

* Ce inveti la acest curs?
La incheierea cursului, vei avea o buna intelegere a modului in care sunt cultivati strugurii si a felului in care sunt produse diferitele stiluri de vinuri. Totodata, vei cunoaste caracteristicile de baza ale regiunilor viti-vinicole principale. Iti vei dezvolta aptitudini pentru degustarea vinurilor si vei putea sa le evaluezi din punct de vedere al calitatăţii, detectand posibile defecte ale vinului.

 

* Ce se intampla daca esti nevoit sa lipsesti de la o sesiune?

Nici o problema! Poti trimite un inlocuitor sau poti recupera modulul pierdut la unul din cursurile viitoare. Acest lucru nu implica costuri suplimentare si nici nu exista o perioada de gratie.

* Cat costa cursul?

Taxa pentru o persoana este de 790.00 Lei. Toate materialele necesare sunt incluse in pret. 

* Unde se desfasoara cursul?

Cursurile se desfasoara la VINIMONDO TRAINING CENTER, Maria Rosetti, 49A, Etaj 4, Bucuresti (deasupra la Enotek Wine Bar); 

In cazul in care numarul minim de participanti nu este atins, cursul se va amana, participantii deja inscrisi vor fi informati in acest sens cu minim 10 zile inainte de data programata pentru curs si reprogramaţi la o alta data. 

15 ianuarie 2019

Cursul consta in 8 intalniri a cate 2 ore, o zi pe saptamana, de la ora 19:00. In limita locurilor disponibile, poti participa si la module individuale. Rezervarea este obligatorie.

Curs de introducere in lumea vinului (16 ore)

  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

© 2017 Creat de Alfred Binder